Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Generalforsamling

Himmerlands Ungdomsskole er en selvejende institution, hvis bestyrelse vælges fra medlemmerne af skolekredsen. Alle kan i princippet melde sig ind i skolekredsen, og dermed få adgang til generalforsamlingen, som er skolens højeste myndighed. I dagligdagen varetages vedtægterne af bestyrelsen for Himmerlands Ungdomsskole, som også vælges på generalforsamlingen.

Du skal altså være medlem af skolekredsen for at komme til generalforsamlingen. Det kan du blive ved at udfylde denne formular. Det koster 100 kr.

For de 100 kroner får du mindst noget virkelig godt mad og god stemning til generalforsamlingen på en veldrevet efterskole, og du får tilsendt skolens årsskrift omkring jul hvert år. Det alene synes vi er god værdi for de 100 kr, men synes du der skal være mere - SÅ MELD DIG IND og mød op til generalforsamlingen!

Skolens vedtægter foreskriver at generalforsamlingen skal afholdes inden udgangen af maj, hvorfor vi ofte afholder den midt i april. Vi inviterer skolekredsmedlemmer direkte på mail.

Følg med i vores hverdag