Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Fodbold

Efterskole med fodbold


Den sidder lige i trekanten! Der er selvfølgelig fodbold på HU.

Profilfaget fodbold er for dig, som elsker at lege med en bold. Du vil hver uge få 5 timers træning i den sport du elsker. Faget giver plads til dig, som har spillet i flere år, men også til dig, som gerne vil udfordre dig selv ved at prøve noget nyt og dygtiggøre dig.

Drenge og piger træner samtidigt, men det meste af træningen er kønsopdelt fordi det giver mening – og sommetider giver det også mening ikke at være opdelt.

Fodbold er altid et stort fag på Himmerlands Ungdomsskole, og vi tror det er fordi vi lægger vægt på boldspillet, kammeratskabet og glæden ved at sparke til en fodbold. Vi er faktisk ret gode til det, hvilket man kan se i skolens pokalskab.

Undervisningen vil bestå af fysisk og teknisk træning med og uden bold, og derfor vil du være garanteret sved på panden, når du går fra banen, samt en bedre kondition i løbet af kort tid.

Turneringer og træningskampe

Ud over træningen skal hele holdet til NM i både indendørs og udendørs fodbold. Her vil vi møde andre efterskoler. Herudover vil der komme kampe mod hold fra lokalområdet.