Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Sangtimer

Efterskole med sang

På HU synger vi flere gange om ugen, da det er godt og vigtigt for vores fællesskab. Det kræver kun af dig, at du synger med. Så det man gør, er sådan set bare at møde op med sin sangbog i hånden, med en indstilling om at yde sit til fællesskabet. Er du ikke vant til at synge? Synes du det lyder forfærdeligt? Du skal være helt ligeglad, for vi andre er helt ligeglade. Sangtimerne er fællesskabets timer og synger alle med, uanset hvordan det lyder, så bliver det fedt! Med tiden bliver vi bedre – det lover vi.

Mærk magien, når du sammen med dine efterskolevenner slår dig løs og får taget på foredragssalen til at lette. Vi synger både funky kornumre og smukke sange fra Højskolesangbogen.

Vi har en fast skemalagt sangtime hver uge og slutter også altid ugen af med en fælles sangtime for alle elever og lærere. I den almindelige sangtime kan der godt opstå høj stemning, men i den time handler det også om at lære nye sange (som ofte er ret gamle) at kende. Vi er jo en grundtvigsk efterskole.

Om fredagen kan det godt blive ret vildt. Der står vi overfor en lidt friere weekend og har haft en fed efterskoleuge. Almindelige mennesker fra gaden ville sandsynligvis få et chok, hvis de oplevede en sangtime om fredagen. Det kan nemt være det tidspunkt på en almindelig uge, hvor man oplever det bedste store fællesskab og den bedste efterskolestemning.

I sangtimerne vil du med udgangspunkt i Højskolesangbogen opleve fordybelse i musikgenrer, komponister og tekstforfattere. Det er dog ikke kun Højskolesangbogen vi kører efter. Vi blander den musikalske fordybelse med korarrangementer af eks. Nik & Jay, Noah, Shawn Mendes, Mads Langer og mange mange flere. 

Klik på videoen nedenfor og lyt med til vores sangtimer eller hør vores efterskoleelever optræde med et kornummer.

Vi glæder os til at fyre den af sammen med dig!