Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Gymnastiktimer

Efterskole med fællesgymnastik

Har du rytme i kroppen, eller elsker du blot at bevæge dig skørt til god musik? Til fællesgymnastik på HU er der plads til alle. Nogle vil være ret komfortable med at dyrke gymnastik, de har måske sågar prøvet kræfter med spring. Men for mange – ja for de fleste, vil gymnastikken være nyt og ukendt land. Fællesgymnastikken kan for nogle være en forhindring for starten på skoleåret, men fortvivl ej, det skal nok ende ud i noget godt!

Fællesgymnastik er nemlig ret så fedt. Der er ingen krav til forløbet – vi forventer blot at du tager dit idrætstøj på, dine sko i hånden og møder op i hallen. I hallen laver vi gymnastik sammen, og her er opgaven altså at følge med så godt man kan. Dette kan ofte føre til gode grin – ja ofte skraldgriner vi både af os selv og hinanden. Det skal der være plads til.

Gymnastikken er et fællesskab, ligesom så meget andet på HU. Alle de timer vi øver os sammen i hallen munder nemlig ud i fælles koreografier og opvisninger.

Forestil dig, at du står der på Gigantiums gulv, sammen med alle dine efterskolekammerater der på hver sin vis gør sit allerbedste. Mærk suset og adrenalinen, når I sammen fremfører det bedste I har lært, og laver gymnastik der løfter taget. Her handler fællesskabet ikke om hvem man er, hvad man siger eller hvordan man ser ud. Nej her handler det om dét vi gør – sammen.

På vores udenlandsrejser prøver vi også sommetider at vise, hvad vi har lært. Derfor vil det ikke være unormalt, hvis du på en rejse kommer til at lave opvisning i byens centrale park eller andre spøjse steder. Alle steder er vi blevet mødt af begejstrede lokale, som ikke vidste sådan noget fandtes. Vi tager ud til cirka 8 gymnastikopvisninger om året, og vi slutter af med en gymnastikopvisning i Gigantium, som du kan se et videoklip af herunder.

Kom og mærk magien!