Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Dans

Efterskole med dans


Er du en danseglad type? Er du vild med at bevæge dig i takt til musikken, og kan du næsten ikke stå stille, når de første toner strømmer ud af højttalerne?
 

Vores efterskole giver dig mulighed for at tage dans som profilfag, så hverdagen bliver fyldt med rytmiske bevægelser, hurtige hiphop-moves og klassiske steps. Der bliver rig mulighed for at løsne op i kroppen og danse til musikken, når du vælger profilfaget Dans på vores efterskole.

Du behøver ikke have den store erfaring på dansegulvet. Hos os kan både nybegynderen, dig der elsker Just Dance og TikToks, men selvfølgelig også dig, der gerne vil udfordres i dansen være en del af holdet. Det afgørende er, at du elsker at bevæge dig og gerne vil lære nye moves.

Er du klar til at danse?

Step, breakdance, vals eller noget helt fjerde? Der findes uendeligt mange former for dans, og måske har du allerede taget de første trin i nogle af genrerne. Når du søger ind på en efterskole med dans, får du lov til at dykke ned i alle teknikkerne og lære dansene at kende helt fra bunden.

I træningen bliver du præsenteret for mange forskellige danseteknikker. Er du klar til at prøve noget nyt? Der er både populære og ukendte moves på skemaet, når du danser med os på efterskolen. Wacking og floor work hører til blandt de moderne danseformer, men der bliver også tid til at bevæge sig til klassisk hiphop og house.

Vi hæver dit niveau

Dans er ikke bare fede moves til musik. Udholdenhed, styrke, smidighed og teknik følges tæt i dansen. Det er vi meget bevidste om i undervisningen, og derfor er der selvfølgelig et naturligt fokus på netop det i træningen.

På den måde mener vi, at du får de bedste betingelser for at udfolde dig til musikken. Vi vil gerne hæve dit niveau, hvad end du er nybegynder eller erfaren danser – er du klar?

Lær at udtrykke dig gennem dansen

Luk øjnene, tag en dyb indånding, lyt til musikken og slå dig løs. Dans handler om at udtrykke sig gennem musikken. Når de lækre rytmer bølger gennem hallen, er gulvet dit, og det er din chance for at slippe de indre følelser løs.

Det er både hårdt, udfordrende og hamrende sjovt at danse. Dans giver sved på panden og smil på læben. 

Er du klar til at blive en del af holdet?