Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Jagttegn

Efterskole med jagttegn


Den vildeste naturoplevelse

Duften fra den våde skovbund stiger op, og en blanding mellem mos, jord og løvskov spreder sig omkring dig. Kan du høre det? Lyden af en gren der knækker, og fuglenes fløjt foroven risler gennem terrænet. At gå på jagt er den vildeste naturoplevelse!

Her kan alle være med

Du kan søge ind på vores efterskole med jagttegn og komme et skridt tættere på den drøm. Vi klæder dig på til livet som jæger med praktisk erfaring og spændende teoretisk viden. Ved du hvornår vildt må jages? På en spændende og indlevende måde inddrages du aktivt i undervisningen på vej mod jagttegnet. Lær hvordan du betjener et jagtvåben og få helt styr på, hvordan du gennemfører jagt og håndterer det nedlagte bytte. Vi veksler mellem teoretisk viden og praksis på skydebanen, så du bliver klar til at aflægge jagtprøve, mens du går på efterskolen. Så er du klar til tiden som ny jæger med dine efterskolevenner med jagttegn.

Tæt på naturen

Naturen er vildt fed! Kan du lide at gå på opdagelse i naturens forunderlige verden og opleve dyrene på tætteste hold? Det skærper dine sanser at bevæge dig rundt på dyrenes territorium. Den bedste jæger lægger nemlig mærke til selv de mindste detaljer – fra et næsten usynligt fodspor, til en lille ændring i skovbrynet.

Er du klar til at blive en bedre jæger? Det er en fed følelse at gå på jagt med kammeraterne i den vilde natur og sammen nedlægge en hjort, en and eller en fasan. Uanset, hvilket dyr du drømmer om at bringe hjem efter en vellykket jagt, får du den viden, du har brug for på en efterskole med jagttegn.
 

Bliv klar til at få jagttegn

På vores efterskole med jagttegn klæder vi dig godt på, så du rammer plet, når den obligatoriske jagtprøve skal bestås. Glæder du dig til at få overrakt jagtbeviset?

Engagerede undervisere med blod på tanden

Er det første gang, du står med et jagtvåben i hånden?

Uanset om du har lugtet krudtrøg før, eller skal til at tage de første skridt ind i jægernes forunderlige verden, giver vi dig de redskaber, du har brug for.

Vores engagerede undervisere har mange års jægererfaring, så de ved, hvad det kræver at pyrse gennem skoven eller vente time efter time i et skjul. Den viden glæder de sig selv til at give videre til dig.

Teoretisk viden

At gå på jagt handler ikke kun om at nedlægge vildt eller bruge tid sammen med kammeraterne. Det handler om at kende naturen – sådan lærer man at holde af den. Måske er dét, det vigtigste ved at tage et jagttegn?

Jagttegn 03