Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Golf

Efterskole med golf


Trænger du til at blive endnu bedre? Eller til bare at prøve noget helt nyt?
Profilfaget Golf er en mulighed for at spille golf mindst 4 timer hver uge. Det gælder både for dig, der aldrig har spillet og gerne vil lære golf, og også for dig, der allerede spiller golf, og vil blive endnu bedre.

Undervisningen varetages af klubbens PGA Træner Allan Høgh og vores kyndige lærer Emil Brinch. Allan har spillet 3 år på landsholdet. Derefter spillede han 3 år som professionel.

Oplev efterskolelivet udforme sig gennem sport

Golf er en af de sportsgrene, hvor det er nemmest at spille med hinanden på tværs af niveau. Det giver muligheder for at skabe nye fællesskaber gennem sporten, både ved at konkurrere med hinanden, men også ved at hjælpe hinanden med spillet.

Hvad laver vi?

Træningen foregår i Aars Golfklub, som vi tager en kort bustur ud til. Her finder vi en stor indspilsgreen og et overdækket udslagssted til driving range, hvor der er også er en TrackMan. Her øver vi ud fra vores forskellige niveauer, inden vi går på banen. Banerne er hhv. en 9-huls bane, hvor nybegyndere kan prøve spillet, mens den store bane er klar til elever med Green Card.

Når man vælger golf på HU, får man et juniormedlemskab i Aars Golfklub samt muligheden for at få et rigtig Green Card, hvilket giver dig adgang til banerne – også uden for undervisningen.