Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Mærk fællesskabet

Et fællesskab for livet


På Himmerlands Ungdomsskole indgår alle i et fællesskab. Sådan er det på mange efterskoler, men vi vægter særligt højt, at alle på skolen gør de fleste ting sammen. Måske kan du mærke fællesskabet i smilene på billederne her på siden, men det er bare langt fra det samme som i virkeligheden. Det er netop dét, vi arbejder for, og det er noget, som vi håber, at du vil være en del af!

Introdagene er præget af ryste-sammen-ture, oplevelser og lege, så alle får mulighed for at lære hinanden at kende, og der ikke opstår grupperinger. Selvfølgelig vil du klinge bedre sammen med nogle frem for andre – for hvor der er store fællesskaber er der også små, og alle fællesskaber er helt unikke.

Faellesskab Paa Hu 15
Faellesskab Paa Hu 20
Faellesskab Paa Hu 3

Forestil dig, hvordan det er, når alle dine efterskolekammerater, gør præcist det samme som dig til fællesgymnastik. At føle, at du er en del af noget større. Vi vægter fællesskabet højt – men også de mindre gang-fællesskaber. Disse fællesskaber kan måske blive dit helle i hverdagen. Det er måske her du oplever at få dine tætteste venner?

I det daglige går vi højt op i, at alle respekterer hinanden og giver plads til forskelligheder. Vi er ikke en stor skole, så alle skal kunne komme overens med hinanden. 

Klik dig rundt på hjemmesiden og få en fornemmelse for, hvad et år på HU kan give dig. Bliver du nysgerrig, så book et forbesøg på en af vores infoaftener og oplev det med dine egne øjne.