Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

lørdag d. 18. marts 2023

Jubilardag

18. marts 2023 byder vi velkommen til vores jubilarer. Me...

Læs mere
mandag d. 26. juni 2023

Sommercamp

Prøv kræfter med efterskolelivet, når vi mandag - fredag...

Læs mere
Se alle

Bliv elev

Indmelding

Ønsker du at blive elev på Himmerlands Ungdomsskole, er her lidt praktisk information om hvordan du og dine forældre tilmelder dig.

Himmerlands Ungdomsskole optager 9. og 10. klasseselever. Vi har mere end 20 profilfag, som fokuserer på idræt, kreativitet og udeliv. Desuden er det for 10. klasseselever muligt at tilvælge valgfag som varierer fra år til år, samt vores HUX linje.

Sådan gør du

Tryk på linket nedenfor med det skoleår du ønsker at tilmelde dig. Der betales et opskrivningsgebyr på 200 kr. ved tilmeldelse. Når formularen er udfyldt modtager du en kvittering pr mail. Herefter får du en ny mail med en endelig bekræftelse.

Indmeldelsesgebyret på 2.000 kr. opkræves i efteråret forud for skoleårets start. Sker indmeldelsen herefter, opkræves indmeldelsesgebyret med det samme. 

Når indmeldelsesgebyret er betalt, er du sikret en plads.

Inden tilmelding er det muligt, at tilmelde sig en infoaften for at høre nærmere. Se konkrete datoer og tider under her. 

Ønsker du at vide mere angående tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 66 40 60 eller via mail info@h-u.dk.

 

I skoleåret 23/24 er vi fyldt op og har venteliste.

I skoleåret 24/25 er der stadig ledige pladser i 9. klasse og kun meget få ledige pladser til 10. klasse.