Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Styrketræning

Efterskole med styrketræning


Vil du gerne sætte personlige mål med din træning, blive mere bevidst om din kost, måske smide et par kilo og opbygge muskelmasse? Så er profilfaget Styrketræning helt sikkert noget for dig!

Styrketræning er en mulighed for at arbejde intenst med fysisk træning – og det har man især i løbet af et efterskoleår. Vi har super faciliteter, med to lokaler udelukkende til styrke og fitness. Det ene er indrettet med frie vægte og racks fra Rogue, og det andet er fyldt med lidt ældre Technogym kvalitetsmaskiner.

Sæt personlige mål

Her på HU, vil vi give dig de bedste muligheder for at arbejde med dine mål, om de så er at blive stærkere, hurtigere, bedre til din sport, mere udholdende eller bare smide et par kilo mens du er på efterskole. Vi vil i faget arbejde med dine individuelle mål, og hvordan du bedst når dem.

Få teknikken på plads

Den tekniske træning fylder en hel del. Man bliver som elev i styrketræning på HU undervist dybdegående i mange forskellige løft. Tidligt i forløbet bliver man introduceret for “de 3 store løft”: Dødløft, squat og bænkpress. Disse vil følge en, igennem hele efterskoleåret og nok også efter.

Crossfit er en ikke uvæsentlig del af styrketræningen på Himmerlands Ungdomsskole. Tireflips, wallballs og kettlebellswings er en fast del af en HU elevs hverdag, med styrketræning som profilfag.

Kost og træningsplaner

Ernæringsteori og arbejde med træningsplaner kommer til at indgå i faget. Vi kan ikke gøre alle til superhelte, men vi kan godt love at hvis man arbejder hårdt, så bliver effekten tydelig og til at se! Faget er naturligvis for alle – uanset teknisk niveau, fysisk udgangspunkt og erfaring.