Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Drama

Efterskole med drama


Har du en skuespiller gemt i maven? Og har du lyst til at prøve kræfter med teater? Så er vores profilfag Drama helt sikkert noget for dig!

I drama har vi fokus på teater og skuespil. Du behøver ikke at have erfaring med at spille teater, det vigtigste er, at du har lyst til og mod på, at stå på en scene og give den gas.

I drama starter vi fra bunden med øvelser og lege. Vi arbejder gradvist på, at kunne lave en forestilling foran et begejstret publikum, med ro i maven og selvsikkerheden i orden. Hvad end du er hjemmevant i at spille skuespil, eller er helt grøn, så hjælper undervisningen dig dér hvor du er.

Mærk adrenalinen pumpe

At performe på en scene, foran et engageret publikum, kan give selv de sejeste et sus i maven.

I drama arbejder vi blandt andet aktivt med at smide taleskrækken og blive selvsikre på en scene. Her vil du lære teknikker der ruster dig til at stå foran dine kammerater, tale og spille teater – færdigheder du vil kunne få gavn af resten af livet.

Improvisation, naturalistisk- og fysisk ekspressivt teater

I drama arbejder vi med flere forskellige teaterformer blandt andet improvisation, naturalistisk teater og fysisk ekspressivt teater. Vi arbejder både ud fra skrevne manuskripter med roller og replikker, men du vil også få mulighed for, at skabe og spille dine helt egne fortællinger. 

Undervisningen tager udgangspunkt i, og er bygget op omkring, kvalificeret teaterteori og historie, som vi også vil komme omkring i løbet af faget. Det meste af tiden vil vi dog fokusere på lege og øvelser, der træner dig i at spille teater på en scene sammen med andre.

Et unikt fællesskab og sammenhold

På et teaterhold er der et helt unikt fællesskab og sammenhold – her kommer man nemlig tæt på hinanden både personligt og følelsesmæssigt. At skabe tryghed på et dramahold er altid vores førsteprioritet, da det lægger den bedst mulige grobund for udvikling – sammen og individuelt. Oplev hvordan du gennem et dybdegående arbejde med dig selv og andre, vokser som person og skuespiller. 

Målet med profilfaget drama er at gøre det sjovt og trygt at spille teater foran et publikum, samt at gøre dig til en bedre skuespiller. 

Værsgo! Scenen er din.

Drama 03