Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

E-sport

Efterskole med e-sport


Bliv en del af holdet

Elsker du e-sport? Det er fedt at fordybe sig i en verden af mechanics, taktikker, sammenhold og snørklede maps, som udfordrer dig og dit team. Vil du blive en endnu bedre spiller? På vores efterskole med e-sport, sætter vi spillet i centrum, så du får lov til at udvikle dig både individuelt og som en aktiv teamplayer.

Vi har fedt udstyr

Er du en aktiv gamer? Uanset om du har meget eller lidt erfaring med e-sport, sætter vi en stor ære i at stille det bedste og nyeste udstyr til rådighed for dig. I 2019 gik vi live, hvor vi dedikerede et lokale i hallen udelukkende til profilfaget. Vi stiller 20 maskiner til rådighed, så der er rig mulighed for, at du kan fordybe dig i teknikken og udvikle dig som spiller.

Er du klar til konkurrencer?

Den stigende interesse for e-sport har sat gang i en skov af turneringer. Er du klar til at tage kampen op mod andre teams? Vi ruster dig til konkurrencer. I vores e-sportslokaler kan fire hold konkurrere samtidigt, og vores computere er på niveau med de maskiner, de professionelle bruger.

Følger du med på Twitch og HLTV? Så glæd dig til en snak med skolens forstander, som (engang) var en af europas bedste til FarCry og i dag følger de danske hold tæt i CS:GO.

Du bliver mødt af erfarne trænere

Vil du udvikle dig som spiller, er det oplagt at søge ind på vores efterskole med e-sport. Vores to hovedspil er CS:GO og League of Legends, men vi opretter også hold i andre spil, hvis ambitionerne er der hos vores elever – vi kræver dog at der kan stilles hold, og at indstillingen er seriøs.

Vær opmærksom på at man på efterskole ikke bør “grinde” 6 timer om dagen. Det ene år har man tilvalgt en masse andre ting, som ofte vil være vigtigere. Derfor er fokus på Himmerlands Ungdomsskole på holdspillet.

Mange timer med efterskole og e-sport

Skal du på efterskole i 9. klasse? Som 9. klasses elev kan du modtage rigtig træning 5 timer om ugen. Det foregår normalt kl. 14:30 mandag til torsdag, og ofte spilles turneringskampe ud over det tidsrum.

Skal du på efterskole i 10. klasse? Som 10. klasses elev kan du modtage rigtig træning 7 timer om ugen, da der også er et valgfag i e-sport.

All-in?

Vil du ikke gå all-in, men bare mødes om et slag CS engang om ugen? Vores e-sportslokaler er åbne for alle der kan stille et hold. Man kan altså ikke sidde alene og træne, men skal lave træningstider for sit hold – dem kan man til gengæld placere så frit man vil, og med 20 gaming-pc’ere er lokalet aldrig optaget.

Oplev sammenholdet

Du kommer ikke til at gemme dig bag en skærm, når du tager på efterskole med e-sport. Her bliver du hurtigt en aktiv del af hverdagen med de andre elever, og allerede fra første dag vil du opleve, hvordan sammenholdet spiller en vigtig rolle.

Er du en teamplayer? Vi lægger stor vægt på holdundervisning, selvom du selvfølgelig også modtager personlig evaluering før, under og efter træningen.

På vores efterskole følges din individuelle udvikling af en aktiv holdånd.

Vær med til at udvikle e-sport

Vi har etableret vores e-sportslokaler med tanke på, at de skal bruges. Derfor synes vi, det er fedt, hvis du selv tager teten!

Vil du arrangere et LAN-party med efterskolekammeraterne?

Der er mange muligheder for at finde på arrangementer i weekenderne, ligesom vi selvfølgelig også bakker op om dine idéer, hvis du drømmer om at stå i spidsen for en større eller mindre turnering.

Vi har e-sport på programmet

Det er ikke kun dig, der har e-sport som profilfag, vi åbner dørene til gaminglokalerne for. Har du lyst til at spille med kammeraterne? Når du har fri, kan du altid booke en træningstid og sætte dig bag skærmen til et par timers online spil.

For os er det vigtigt, du ved, e-sport er en holdsport. Hold og sport. Derfor er vores lokaler indrettet, så du ikke kan gemme dig bag skærmen, men i stedet får lov at lyse op som en vigtig spiller i fællesskabet.

E Sport 12