Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Spring

Efterskole med spring


Spring ud i det

Er du klar til at springe ud i en oplevelse for livet? Når du søger ind på Himmerlands Ungdomsskole med profilfaget Spring, kan du glæde dig til sammenholdet med vennerne, timerne i gymnastiksalen, faglig udvikling og tusindvis af andre spændende oplevelser.

Muligheden for en springsikker udvikling

Vil du udvikle dig som springgymnast eller drømmer du bare om at lave et fedt kraftspring? Profilfaget Spring er ikke kun for dig, der har mange års erfaring med sporten. Her kan nybegynderen også lære hvordan flotte flik-flaks og snorlige saltoer udføres.

Vores lærere tilpasser undervisningen til det niveau, du er på.

Certificeret springsikker efterskole

Som elev på efterskolen kan du trygt kaste dig ud i nye spring med vished om at sikkerheden er i top. Himmerlands Ungdomsskole er gennem DGI og GymDanmark certificeret Springsikker efterskole. Certificeringsforløbet er en 360 graders gennemgang af alle parametre indenfor springundervisningen på efterskolen, og sikrer at skolen lever op til DGI og GymDanmarks krav.

Certificeringen sikrer, at elever, lærere og forældre har garanti for, at skolen opfylder de ypperste kvalitetskrav til ledelse, kompetencer, faciliteter og sikkerhed i træningen. Udviklingen i springgymnastik går utrolig hurtigt, og DGI og GymDanmarks Springsikker certificering sikrer, at skolen er gearet til at kunne følge med de øgede krav.

Springsikker.dk banner

Bryd grænser

Er du klar til en stor oplevelse? Hos os skal du ikke være bange for at springe ud i det. Du kan være helt sikker på, at vi står klar til at gribe dig, så du får en tryg oplevelse med springgymnastikken.

En hverdag på vores efterskole med spring sætter din personlige udvikling i centrum. Målet med faget, udover gymnastisk udvikling, er at bryde egne grænser og komme ud på den anden side med større selvtillid.

Spring 01