Bliv en del af fællesskabet

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

Kalender

Se alle

Musik

Efterskole med musik


Find ind i groovet – og vær skarp på beatet på efterskolens musikhold. Profilfaget Musik er for dig som bare elsker musik.
 

På Musik er der plads til alle. Hvad end du for første gang griber en guitar, eller du måske allerede har spillet i band, så har vi kærligheden til musikken tilfælles. Du har lyst til musikalske udfordringer, og på at fordybe dig i dette univers i samspillet med andre. I musiktimerne får du stor indflydelse på undervisningen. Sammen med de andre musikelever er du nemlig med til at bestemme hvad der skal spilles – musiklærerne hjælper selvfølgelig med at få det til at ske.

Musik er ikke kun lig med sammenspil. Vi lytter til både nyt og gammelt samt mange forskellige stilarter. Vi lærer grundlæggende musikteori samt skriver vores egne sange. Vi laver rytmiske grooves og lege – hvor vi finder en fælles puls. Der vil endda være særlig profilfagsdage, hvor vi lader os opsluge helt og aldeles af musikken.

Udstyret skal være i orden

Efterskolen råder over en masse fede instrumenter, et veludstyret sammenspilslokale, flere øverum og et lydstudie. I en kælder helt uegnet til undervisning findes et øvelokale, som eleverne selv bestemmer over. Det kan bruges så ofte, som man kan finde energien til. Hvis der mangler noget i lokalet, er det meget nemt at få efterskolen opbakning til at få det anskaffet. En af drivkræfterne for det sociale på efterskole er netop de musik-interesseredes ambitioner, og det er derfor vores pligt at støtte op så godt vi kan.

Optræden og musikalske oplevelser

I løbet af året skal vi selv optræde på efterskolen og deltage i koncerter. I efteråret 2021 var vi fx på SPOT-festival i Aarhus sammen, og det var en fantastisk dag. Måske laver vi endda vores egen festival en dag.


Hvad siger eleverne?

Hør hvad et par af eleverne på Musik siger om at spille i et band med kammeraterne: