Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Valgfag kun for 10. klasse

Vi burde virkeligt reklamere og prale mere med det, men fordi vores mindre valgfag (altså dem der ikke er profilfag) ikke kan vælges af 9. klasses-elever, så er vi lidt stille med det. Det giver den fordel, at vi ikke har lovet en hel masse og derfor nemt kan være kreative og impulsive med vores tilbud.

To gange om ugen har 10. klasses elever mulighed for at vælge valgfag, som kommer OVEN i de store profilfag. Hvert af de mindre valgfag varer lige under to timer. Vi kan ikke gøre noget ved at 9. klasse ikke har tid i deres skema (vi er virkelig kede af det), men udover det er valgfagene for 10. en virkelig fed mulighed for, at få nogle gode ting ud af, at en masse mennesker er sammen et sted med en række gode faciliteter til rådighed og har tid til at tænke over, hvad der skal foregå.

Vi snakker sammen om hvilke fag der skal tilbydes og vælges. Nogle lærere kaster sig sammen med elever ud i nye fag, de ikke før har prøvet, andre supplerer vores tilbud af profilfag, så eleverne feks. kan vælge endnu mere styrketræning. Eller kunst. Eller keramik.

Faktisk debuterer efterskoleelever også af og til som lærere i vores valgfag for 10. klasse.

Her er nogle af de ting vi kan finde på at tilbyde som valgfag for 10. klasse på vores efterskole: Psykologi, musikhistorie, badminton, ridning, tegning, strikning, broderi, chokoladefremstilling, kagebagning, cykling, løb, crossfit, spansk, drama, brætspil, sangskrivning, yoga, gymnastikinstruktør-uddannelse fra DGI, begynderspring, Dungeons and Dragons, dans, matematikbasis, floorball, fashion, streetbasket, mobilfoto, rugby, kricket, bagning for begyndere, styrketræning, træsløjd, keramik.

Listen er endda endnu længere!

Følg med i vores hverdag