Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Gensynsdag

Hvert år holder vi i august/september en gensynsdag. Dagen er åben for alle der vil se deres gamle efterskole, eller vil mødes med de gamle efterskolevenner. Typisk er gensynsdagen mest besøgt af elever fra de sidste fem år, men hvis det er længere tid siden du gik på Himmerlands Ungdomsskole, så vil vi da gerne opfordre dig til at kigge forbi alligevel. Måske kunne du finde på at ringe til en gammel efterskoleven og foreslå et besøg på jeres gamle efterskole?

Elevforeningen har i noget omfang været involveret i afholdelsen af dagen, men oven på to års pause for gensynsdagen, skal vi lige have fundet ud af hvordan vi gør det i fremtiden.

Var du i festudvalget da du gik på HU? Har du overvejet at arrangere en komsammen for din årgang også på denne dag? Vi afholder gensynsdagen en lørdag netop for at dette er en mulighed for jer.

Normalt er programmet på gensynsdagen udover muligheden for at gå rundt og se sin gamle efterskole: spisning, fortælle- og sangtime. Nogle år har elevforeningen også afholdt generalforsamling.

 

Datoen for næste gensynsdag er:

Følg med i vores hverdag