Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Fitness

Efterskole med FITNESS - det skal være sjovt at træne

DYRK DIN KROP OG LÆR NYE TEKNIKKER

Træning er fedt - eller det er det i hvert fald, når man er færdig ;)

Når vi bruger energi, får vi energi!

Den er faktisk god nok! Når vi træner udskiller hjernen endorfiner, hvilket gør os glade og giver fornyet energi.

I profilfaget fitness nørder vi teknik, men det er lige så vigtigt, at vi har det sjovt og går fra timerne med et smil på læben og sved på panden. Træning skal nemlig være sjovt (og hårdt), derfor træner vi på mange forskellige måder. Vi laver cirkeltræning, tabata, WOD, træning både med og uden udstyr, orienteringsløb i skoven, rekordtræning, afspænding osv. Derudover tager vi også ud af huset - f.eks. har vi været en tur i Rush trampolinpark.

Det skal gøre ondt, før det gør godt!

Vi undgår nok ikke, at trapper dagen efter leg day vil være vores værste fjende! I profilfaget fitness lærer eleverne også om restitution, så vi opbygger muskler i stedet for at overbelaste dem.

På efterskolen har vi vores eget styrketræningscenter med frie vægte og vores eget fitnesscenter med maskiner - både cardio- og styrketræningsmaskiner. I undervisningen vil der være fokus på både cardio og styrketræning, og vi træner både ude og inde.

Udover træning lærer du at lave træningsplaner, som du kan bruge i deres fritid. Her lærer du bl.a. også om muskelgrupperne i kroppen, og hvad der sker i vores krop, når vi styrketræner og dyrker kredsløbstræning. Du er også i høj grad selv med til at tilrettelægge timerne, hvor du både prøver at undervise, men også er med til at bestemme, hvad vi skal prøve af.

Fitness på efterskole er for alle – trænet som utrænet! I god form eller ej! Her bliver du udfordret med mange forskellige træningsformer, teknik og teori.

Stop ikke, når det bliver hårdt - stop når du er færdig!

Fitness 03

Følg med i vores hverdag