Bliv en del af fællesskabet!

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Saturday d. 18. March

Jubilardag

Jubilardag😊 18. marts 2023 byder vi velkommen til følgen...

Læs mere
Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

HU – ET FÆLLESSKAB FOR LIVET!

På Himmerlands Ungdomsskole indgår alle i et fællesskab. Sådan er det på mange efterskoler, men vi vægter særligt højt, at alle på skolen gør mange ting sammen. Måske kan du mærke fællesskabet i smilene på billederne her på hjemmesiden, men det er bare langt fra det samme som i virkeligheden. Det er det, vi arbejder for, og det er noget, som vi håber, at du vil være en del af.

Faellesskab Paa Hu 2

Introdagene er præget af rystesammen-oplevelser med ture og lege, så alle kan lære hinanden at kende, og der ikke opstår grupperinger. Selvfølgelig vil du klinge bedre sammen med nogle end andre, for der er både store og små fællesskaber, der hver for sig kan noget helt unikt. Forestil dig, hvordan det er, når som 200 af dine venner fra efterskolen, gør præcist det samme som dig til fællesgymnastik? At du er en del af noget større. Samtidig går vi højt op i, at det lille fællesskab på gangen, kan blive til det helle, du måske har brug for i hverdagen med nogle tætte venner.

I det daglige går vi også højt op i, at alle skal respekterer hinanden og giver plads til forskelligheder. Vi er ikke en stor skole, så alle skal kunne komme overens med hinanden. Klik dig rundt på hjemmesiden og få en fornemmelse for, hvad et år på HU kan give dig. Bliver du nysgerrig, så book et forbesøg og se det med dine egne øjne.

Faellesskab Paa Hu 3

Følg med i vores hverdag