Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Musik

Efterskole med musik

Find ind i groovet – og vær skarp på beatet på efterskolens musikhold

Find ind i groovet - og vær skarp på beatet på efterskolens musikhold. Profilfaget musik er for dig som elsker musik. På efterskolens musikhold er du måske den, der griber en guitar for første gang, eller måske har du allerede spillet i band og glæder dig til at være en del af et band på efterskolen.

Du har lyst til udfordringer i et musikalsk univers og på at fordybe dig i samspillet med andre. Du får stor indflydelse på hvad vi laver i musik. Sammen med de andre musikelever, er du med til at bestemme hvad der spilles i sammenspil og musiklærerene hjælper med at få det til at ske.

Musik er ikke kun sammenspil. Vi lytter til nyt og gammelt i mange stilarter. Vi lærer grundlæggende musikteori og skriver vores egne sange. Vi laver rytmiske grooves og lege, hvor vi finder en fælles puls. Der vil endda være særlige profilfagsdage, hvor vi lader os opsluge af musikken.

Efterskolen råder over en masse fede instrumenter, et veludstyret sammenspilslokale, flere øverum og et lydstudie. I en kælder helt uegnet til undervisning findes et øvelokale, som eleverne selv bestemmer over. Det kan bruges så ofte, som man kan finde energien til. Hvis der mangler noget i lokalet, er det meget nemt at få efterskolen opbakning til at få det anskaffet. En af drivkræfterne for det sociale på efterskole er netop musikinteresseredes ambitioner og derfor er det vores pligt som efterskole at støtte op så godt vi kan.

I løbet af året skal vi selv optræde på efterskolen og deltage i koncerter. I efteråret 2021 var vi på SPOT-festival i Aarhus sammen, og det var en fantastisk dag. Måske laver vi endda vores egen festival.

Hvad siger eleverne?

Hør, hvad et par af eleverne på musik siger om at spille i et band med kammeraterne.

 

Musik 01

Følg med i vores hverdag