Bliv en del af fællesskabet!

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Saturday d. 18. March

Jubilardag

Jubilardag😊 18. marts 2023 byder vi velkommen til følgen...

Læs mere
Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Golf

Efterskole med golf

 

Trænger du til at blive endnu bedre? Eller til bare at prøve noget helt nyt?

Profilfaget golf er en mulighed for at spille golf mindst 4 timer hver uge. Det gælder både for dig, der aldrig har spillet og gerne vil lære golf, og også for dig, der allerede spiller golf, og vil blive endnu bedre.

Undervisningen varetages af klubbens PGA Træner Allan Høgh og vores kyndige lærer Emil Brinch. Allan har spillet 3 år på landsholdet. Derefter spillede han 3 år som professionel.

Oplev efterskolelivet udforme sig gennem sport

Golf er en af de sportsgrene, hvor det er nemmest at spille med hinanden på tværs af niveau. Det giver muligheder for at skabe nye fællesskaber gennem sporten, både ved at konkurrere med hinanden, men også ved at hjælpe hinanden med spillet.

Hvad laver vi?

Træningen foregår i Aars Golfklub, som vi tager en kort bustur ud til. Her finder vi en stor indspilsgreen og et overdækket udslagslagssted til driving range, hvor der er også er en TrackMan. Her øver vi ud fra vores forskellige niveauer, inden vi går på banen. Banerne er en 9-huls bane, hvor nybegyndere kan prøve spillet, mens den store bane er klar til elever med greencard.

Når man vælger golf på HU, får man et juniormedlemskab i Aars Golfklub samt muligheden for at få et rigtig greencard, hvilket giver dig adgang til banerne også uden for undervisningen.

Golf 04

Følg med i vores hverdag