Bliv en del af fællesskabet!

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Saturday d. 18. March

Jubilardag

Jubilardag😊 18. marts 2023 byder vi velkommen til følgen...

Læs mere
Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Elsker du at bevæge dig?


På HU har du alle muligheder for at udfolde dig


Hvad er mon fællesgymnastik på efterskole? For nogle vil det være ret velkendt, hvad enten man er til den rytmiske del, eller til springdelen. For mange der starter på H.U. er det dog noget nyt, som man ofte ikke helt ved, hvad man skal synes om. Enkelte er måske endda ret så skeptiske, og måske virker det som en forhindring for starten på efterskole.

Men ved du hvad? Fællesgymnastik er fedt. Der er ikke nogen krav til dig, og dit forløb med gymnastik starter med at du tager dit idrætstøj på, tager nogle idrætssko i hånden og går til time i hallen. Mere indviklet er det ikke. Når du så står der på hallens gulv, sammen med 170 andre elever, så er opgaven at følge med, ligesom den er for alle de andre. Det er svært for nogle, nemt for andre og begge dele er helt okay. Vi griner, ja, sommetider skraldgriner vi - af os selv og hinanden. Og lige så stille vokser et lille mirakel frem, nemlig 170 unge mennesker der, på hver sin vis, gør det bedste de kan, for at mødes i noget der sammenlagt ender med at se superfedt ud. Lige pludseligt handler fællesskabet ikke længere om hvad man siger, hvordan man ser ud eller hvem man er, men om det vi gør - sammen. Lige der opstår magien - også for dig, uanset hvem du er. Bare tag dine sko i hånden.

På vores rejser til udlandet prøver vi også sommetider at vise, hvad vi har lært. Derfor vil det ikke være unormalt, hvis du på en rejse kommer til at lave opvisning i byens centrale park, selvom vi også har prøvet at lave opvisning nogle virkelig spøjse steder. Alle steder er vi blevet mødt af begejstrede lokale, som ikke vidste sådan noget fandtes. Vi tager ud til cirka 8 rigtige gymnastikopvisninger om året, og vi slutter af med en gymnastikopvisning i Gigantium, som du kan se et videoklip af herunder.

Følg med i vores hverdag