Bliv en del af fællesskabet!

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Saturday d. 18. March

Jubilardag

Jubilardag😊 18. marts 2023 byder vi velkommen til følgen...

Læs mere
Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Fællesskaber – også andres.

Perspektiv, nye vinkler og byggesten i vores efterskoleår.

Vi er afsted mindst 2 gange

REJS MED DINE VENNER

Måske bliver det en af de første rejser, du kommer på uden dine forældre. Du får lov til at udforske byerne på egen hånd sammen med dine venner fra efterskolen. Lærerne lægger et program for turen, men du skal ligesom til profilfagene vælge nogle interesser, som du vil blive klogere på. Temadagene er meget forskellige, men kernen er altid idræt og kreativitet.

STUDIEREJSE TIL BORNHOLM

MED KLATRING, KAJAK, SIGHTSEEING OG EFTERSKOLEHYGGE

NEW YORK & WASHINGTON

NIKOLINES VLOG

NEW YORK & WASHINGTON

JOSEFINES VLOG

PARIS

Caroline og Zenia vlogger fra byernes by

ATLANTA

Fællesvideo fra studierejsen

WIEN & ALPERNE

LAURAS VLOG

Du kommer til at leve og bo med andre elever – måske er det første gang, du flytter hjemmefra?

SÅDAN KAN ET VÆRELSE SE UD

Hvad er det bedste ved at gå på efterskole?
Hør eleverne give gode råd om at få mest ud af tiden på Himmerlands Ungdomsskole

Om lidt er det jeres tur

Hvordan er det at gå på efterskole? Hvad skal jeg have med, og hvordan får jeg det bedste år med mine kommende venner? Julie giver jer her nogle gåde råd med på vejen. Vi glæder os til at se jer!

Hilsen fra Mellemtiden

Jonas og Yonas viser rundt på en en drengegang på en meget sober måde. Hvis I begynder på efterskole, kan I også få lov til at se resten af drengenes videoer

Værelseshilsen fra 1849 til næste års elever

Johanne, Josefine og Simone fortæller om deres gode råd. Snacks, overraskelser og værelseshyggen

Følg med i vores hverdag

Fællesgymnastik og gymnastikopvisninger

ELSKER DU AT BEVÆGE DIG? PÅ HU HAR DU ALLE MULIGHEDER FOR AT UDFOLDE DIG

På Himmerlands Ungdomsskole har vi fællesgymnastik. Vi er ikke en idrætsefterskole, men vores elever har som regel en interesse også for det. Vi øver opvisninger og turnerer rundt på andre efterskoler, hvor vi også ser deres gymnastikopvisninger. Det er nemlig sjovt at lave gymnastik sammen med over 100 andre elever. Det giver et naturligt fællesskab, hvor man hjælper hinanden med at lære, om man er nybegynder eller har erfaring med gymnastikken.

På vores rejser til udlandet gør vi en dyd ud af også at vise, hvad vi har lært. Derfor vil det ikke være unormalt, hvis du på en rejse til USA kommer til at lave opvisning i Central Park. Hos os tager vi ud til cirka 10 gymnastikopvisninger om året, og vi slutter af med en gymnastikopvisning i Gigantium, som du kan se et videoklip af herunder.

#HVEM VIL DU DANSE MED I MÅNESKIN?
FÆLLESSANG SKABER MINDER!

FÆLLESSANG

Når du siger ja til HU, siger du ja til en masse ting. Fællesskab betyder meget for os, og det kommer i mange former. Der er fællesgymnastik, fælles studierejser og selvfølgelig også fællessang. Når alle synger med, er det ofte som om, at taget er ved at lette i foredragssalen. Den følelse vil vi gerne give videre år efter år. Herunder kan du se nogle få videoer fra vores sangtimer.

#ADVENTURE RACE 2019


Klatre, kravle, svæve. Eleverne viste for alvor, hvad de var lavet af, da der tirsdag var adventure race rundt i Vesthimmerland. Tør du også at rappelle fra 13 meters højde?

Opvarmning inden elevfest
Fotoholdet inviterede til festfoto i Arken, inden bussen bragte eleverne videre til fest i Suldrup. Wow altså!

GALLA 2018/2019

WAAAAUW!!! Man kan da ikke blive andet end glad af at se eleverne danse så flot en lanciers udenfor spisesalen. Kan du huske, hvornår du dansede på efterskolen?

#EFTERSKOLELIV

Hvordan vælger man, hvilke billeder der skal vises, når der findes flere tusinde fantastiske billeder på serveren? Her er et udvalg, der måske vækker minder til din tid på efterskole eller inspirere til fremtidige oplevelser på HU

SØSKENDEWEEKEND 2020

Vi eeeeelsker at få besøg – især når det er af vores søskende. I denne weekend har vi været på skattejagt, øvet gymnastikserie og konkurreret i musik-quiz