Bliv en del af fællesskabet!

Sidenavn

Gå til side
Alternate Text

HU news

Saturday d. 18. March

Jubilardag

Jubilardag😊 18. marts 2023 byder vi velkommen til følgen...

Læs mere
Monday d. 1. January

Sommercamp 2022

Sommercamp 2022 Man kan stadig nå at tilmelde sig indtil...

Læs mere
Se alle

Sommercamp 2022

Prøv efterskolelivet uge 26 fra mandag d. 27/6  til fredag d. 1/7 

Sommercamp for unge på Himmerlands Ungdomsskole. 

Vi byder velkommen til 5 dages camp for unge i 6-8. klasse, som har lyst til at prøve efterskolelivet eller bare har lyst til  en fed sommerferie uge på Himmerlands Ungdomsskole.

Det bliver 5 dage fyldt med aktivitet.

En sommercamp er som opstarten på et efterskole år fyldt med en masse fællesaktiviteter, som ryster jer sammen og giver jer en masse gode grin. Der er ingen boglig undervisning, men ud over alle aktiviteterne er der smagsprøver på skolens mange forskellige fag inden for idræt og kreativitet. Skolens profilfag kan ses på hjemmesiden. Vi kommer ikke til at kunne tilbyde dem alle, men mange af dem og så handler det bare om at være nysgerrig og prøve nyt. Ved tilmeldingen tilkendegiver du hvilke fag du interessere dig mest for, så vi kan lærer dig lidt at kende inden du kommer.  og så sammensætter vi skemaet så du får mulighed for at prøve mest muligt af det, du håber på at prøve. Vi laver gangaktiviteter og tilbyder forskellige sjove aktiviteter om aftenen - ligesom i en almindelig efterskoleuge. 

Oplev ganglivet 

Vi indkvarterer jer, så I bor på gang med nogen på jeres egen alder. Du kommer til at lave aktiviteter med din gang og opleve gangfællesskabet på en efterskole. På efterskolen har vi flest 2-mandsværelser, men også enkelte 3- og 4-mandsværelser. 

Hvis du tilmelder dig sammen med en kammerat, kan du skrive, at I gerne vil bo sammen, hvis I altså vil det. Dette gøres i tilmeldingen. 

Transport:

I normale uger har vi en efterskolebus, som er nem at tage for eleverne, men da der er ferie kan vi tilbyde følgende: Der går busser til Haubro, men ikke så tit. Vi kan hente dig ved bussen i Aars eller Farsø evt. toget i Hobro, hvis det passer rigtig dårlig med busforbindelserne. Vi skriver ud til deltagerne i god til og forhøre os om kørselsbehov. 

Pris: 1680 kr. inkl. undervisningsmaterialer, mad og lækker camp t-shirt. 

Tilmelding senest den : Tirsdag den 7. juni, 2022

Ønsker du at tilmeldes efter denne dato, er du velkommen til at prøve at ringe til skolen.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til skolens kontor mellem 8-15:30 på telefon 98664060