fbpx
hu_symbol_grey

Bliv bevidst om din kost. Nå dine mål. Smid et par kilo og opbyg dine muskler

Styrketræning er en mulighed for at arbejde intenst med fysisk træning. Vi har superfaciliteter med to lokaler udelukkende til styrke og fitness. Det ene er indrettet med frie vægte, og det andet er fyldt med Technogym kvalitetsmaskiner.

Her på HU vil vi give dig de bedste muligheder for at arbejde med dine mål, om de så er at blive stærkere, hurtigere, bedre til din sport, mere udholdende eller bare smide et par kilo.Vi vil i faget arbejde med dine individuelle mål og hvordan du bedst når dem.

Ernæringsteori og arbejde med træningsdagbog kommer til at indgå i faget. Vi kan ikke gøre jer til superhelte, men vi kan godt love at hvis I arbejder hårdt, så bliver effekten tydelig og til at se! Faget er naturligvis både for drenge og piger.

Du lærer at

  • Kettlebells
  • Kropsvægtstræning
  • Håndvægte og vægtstænger
  • Løb i alle afskygninger
  • Skadesforebyggelse
  • Opvarmning
  • Specifik mobilitetstræning
  • Udarbejdelse af kost- og træningsprogrammer

”Jeg blev hurtigt større og stærkere. Det er dejligt, at Kenneth lytter til, hvad vi vil med styrketræningen,
og hvad vi forventer”

Emil, 18 år

Jeg hedder Kenneth Hald og underviser i matematik, science, styrketræning, teambuilder, badminton og Døde Matematikeres Klub

For mig er det vigtigt at videreudvikle den enkelte elevs personlige, sociale og faglige kompetencer. Jeg lytter altid til, hvor eleverne gerne vil hen med deres træning. Derefter får de selv lov til at sætte deres mål. Når først målene er sat, så er der ingen vej tilbage. Jeg lærer dem at holde fast og fuldføre, det de sætter igang – også selvom det bliver hårdt. Det er en livslære, som jeg mener, er en gave at få integreret tidligt i livet. Kan du sætte dig mål og nå dem, kan du alt.

Har du spørgsmål til vores profilfag Styrketræning, så send Kenneth en mail på kh@h-u.dk

 

Jeg lærer dem at holde fast og fuldføre, det de sætter i gang – også selvom det bliver hårdt”