Efterskole med spring – Hop ud i det

Er du klar til at springe ud i en oplevelse for livet? Når du søger ind på vores efterskole med spring, kan du glæde dig til sammenholdet med kammeraterne, timerne i springhallen, faglig udvikling og tusindvis af andre, spændende ting.

Vi tilpasser træningen til dig

Vil du udvikle dig som springgymnast? Profilfaget i spring er ikke kun for dig, der har mange års erfaring med sporten. Her kan nybegynderen også være med og lære, hvordan flotte flik-flaks og snorlige saltoer skal slås.

Vi sætter en ære i at tilpasse undervisningen til det niveau, du er på. Vores dygtige og erfarne trænere kommer med den viden, du har brug for, så du kan lære en masse nye ting.

Som elev på Himmerlands Ungdomsskole kan man trygt kaste sig ud i nye spring med vished om at sikkerheden er i top. Himmerlands Ungdomsskole er gennem DGI og GymDanmark certificeret Springsikker Efterskole. Certificeringsforløbet er en 360 graders gennemgang af alle parametre indenfor springundervisningen på efterskolen, og sikrer at skolen lever op til DGI og GymDanmarks krav.

Certificeringen sikrer, at elever, lærere og forældre har garanti for, at skolen opfylder de ypperste kvalitetskrav til ledelse, kompetencer, faciliteter og sikkerhed i træningen. Udviklingen i springgymnastik går utrolig hurtigt, og DGI og GymDanmarks Springsikker certificering sikrer, at skolen er gearet til at kunne følge med de øgede krav

HVAD SIGER ELEVERNE?

Hør, hvad en af eleverne på spring siger om at flyve højt og sammenholdet

Kommende elever skal vælge spring, fordi at man får så mange ting med i rygsækken. Mere tillid til sig selv, en masse træning – som selvfølgelig kun er lækkert, så bare en masse grin og smil og så får man et helt andet bånd til lærerne, fordi man er virkelig er nødt til at stole på dem, og stole på at de har styr på det – ellers får man svært ved at springe, synes jeg. 

ALEXANDRA, ELEV PÅ HU

Til spring bliver man udfordret og hvis man vil så rykker man sig enormt. Man kan virkelig blive god hvis man går op i det. Nu stoler jeg mere på mig selv. Der er for det meste en rolig stemning til spring. Der er ikke nogen, der tænker over det hvis man fejler. Alle er godt klar over at vi er på vidt forskellige niveauer og at de fleste aldrig har sprunget før. Så der er aldrig rigtigt et stort pres på en.

BUSTER, ELEV PÅ HU

Fejl er noget, der følger med hver spring time. Der er ingen, der bliver dømt på de fejl, de begår. Tværtimod er folk gode til at heppe og bakke op om hinanden. Når vi er til spring, føler jeg mig virkelig tilpas. Det er et sted og miljø, man gerne vil befinde sig i og anbefaler virkelig, at man vælger spring, fordi der kommer så mange sjove muligheder.

MIA, ELEV PÅ HU

Vi starter med opvarmning

Drømmer du om at lave kraftspring, eller vil du forfine et klassisk hop? Vi sætter fokus på din motoriske udvikling, og i undervisningen bliver du både præsenteret for nye tricks og traditionelle spring.

Før du får lov til at slå dig løs på gulvet, begynder vi med en grundig opvarmning. Vi lægger stor vægt på at forebygge skader, og netop derfor varmer vi både store og små muskelgrupper op, før træningen skydes i gang.

Du får personlig sparring

Er du klar til at få sved på panden? Vores trænere møder dig på dit niveau, og vores undervisningsforløb sætter din personlige udvikling i centrum.

Har du brug for teknisk træning?

Vi vejleder dig både før, under og efter træningen for at understøtte dine personlige mål, så du mærker, hvordan du rykker dig som springgymnast.

Et år på vores efterskole med spring bliver ikke kun med fejesving og armbøjninger. Du får lov til at slå dig løs på vores mange moderne redskaber.

Vil du vise verden, hvad du kan? Du kan også se frem til flere opvisninger, blandt andet stævner i Gigantium.

Spring ud i det!

Er du klar til at kaste dig ud i en kæmpe oplevelse? Hos os skal du ikke være bange for at springe ud i det. Du kan være helt sikker på, at vi står klar til at gribe dig, så du får en oplevelse for livet.

En hverdag på vores efterskole med spring sætter din personlige udvikling i centrum. Det er ikke kun din mulighed for at udvikle dig som gymnast, men også for at arbejde med din faglige viden så du står stærkt, når du tager videre på din rejse.

Vi mødes i hallen

Vil du bruge fritiden på at finjustere et spring? Det er ikke kun i undervisningen, man mødes i hallen. Konstant summer det af glade og koncentrerede stemmer, som mødes omkring springgymnastikken for at øve teknik eller bare bruge lokalerne til bevægelse.

Det er stedet, mange holder af at hænge ud – også selvom, springgymnastik ikke er profilfaget.

Brug tiden sammen

Restitution er vigtigt. Har du brug for en aften med ro på? Der er altid plads til, at du slænger dig i sofaerne sammen med kammeraterne. I fællesarealerne mødes man på tværs af profilfagene, så du kommer selvfølgelig ikke til kun at bruge tiden sammen med andre de springgymnaster.

Vil du lære noget om musik, esport eller kunst? Vi tilbyder mange forskellige fag, og derfor er vores efterskole også et dynamisk sted, hvor mange mennesker får ting til at ske sammen.

Allerede fra din første dag hos os, vil du opleve, hvordan dit efterskoleår bliver præget af fællesskabet med kammeraterne. For os er noget af det vigtigste, at du mærker, hvor uundværlig en del af holdet, du er. Derfor holder vi hyggelige weekendarrangementer og spændende aktiviteter i hverdagene, hvor hele skolen mødes.