fbpx
hu_symbol_grey

Lær at designe computerspil af rigtige spiludviklere

I profilfaget spiludvikling laver vi vores egne spil. Vi starter på et niveau hvor alle kan være med, og bygger på derfra.

 

Vi bruger Unity, som er det program de professionelle bruger til at lave rigtige spil med. Daniel og Christian er undervisere på profilfaget sammen med Jakob, og de følger dig til dørs, lige meget hvilket niveau du er på. Du kan nå langt i løbet af et år på HU, og der går ikke længe inden du har lavet dit første færdige spil. Men vores ambition er først og fremmest at give dig mulighed for at prøve din interesse for spil af i en faglig sammenhæng. Det er nok vigtigt at pointere, at vi i den forbindelse særligt tænker på det at lave dem – ikke spille dem.

 

 

Nikolaj Sørensen har lavet dette spil

 

Han har kaldt det for The Dungeon

 

 

 

Kan du gennemføre spillet?

 

 

Hvilket spil vil du lave?

Du lærer at

  • Lave minimum ét spil
  • Blive klogere på hvad der gør et spil godt
  • Lave programmering i C#
  • Få indblik i grafisk design
  • Lave baner, en spilfigur m.m

”Det er nogle rigtig dygtige lærere, der underviser i faget. De havde en stor viden omkring spiludvikling, og de interesserede sig i at lære os det”

Alexander, 18 år

Jeg hedder Jakob Græsborg, og jeg underviser i matematik, engelsk, idræt, floorball og spiludvikling

Det bedste ved at undervise på Himmerlands Ungdomsskole er de åbne rammer, det kollegiale samarbejde og alle de glade unge mennesker. I min undervisning har jeg stort fokus på, at eleverne er med. Det er vigtigt, at der er udfordringer for alle – både de dygtige, og dem, der har det svært. Uanset niveau skal eleverne gå fra timerne med en fornemmelse af at have haft udfordringsmuligheder. Det bedste ved at undervise på Himmerlands Ungdomsskole er nok det sociale liv, der udspiller og udvikler sig mellem eleverne, og vi som ansatte også er en del af dette.

 

Har du spørgsmål til spiludvikling, så send Jakob en mail på jg@h-u.dk