DELTAG I KURSER ELLER LEJ VORES LOKALER

 

På Himmerlands Ungdomsskole tilbyder vi mere end undervisning til efterskoleelever. Har du brug for at leje et lokale eller måske en hal, så har vi faciliteterne til dit arrangement. Derudover udbyder efterskolen kurser i alt fra at lave keramik til kajaktræning.

 

Herunder kan du finde et udbud af vores kurser. Har du en ide til et kursus, vi burde afholde, så skriv endelig til vores camp- og kursuskoordinator Sara Græsborg på sg@h-u.dk

LAV KERAMIK PÅ AFTENHOLD

EFTERÅRSHOLD

Periode: 19/9, 26/9, 3/10, 10/10, 24/10, 31/10

 

Kom og vær med til at sætte dit eget personlige præg og oplev, hvor nemt det er at komme i gang med at lave dine egne kreationer. Keramikkurset henvender sig til alle, der har lyst til at udfolde sine kreative evner i ler. 

 

Tryk på billedet for flere informationer

Køb billet på knappen herunder

KERAMIKKURSUS

FOR BILLEDKUNSTLÆRERE

Periode: 7-8/11 + 21/11

 

Nu har du muligheden for at dygtiggøre dig indenfor keramik og lære konkrete arbejdsmetoder, som du kan benytte dig af i undervisningen. Kurset henvender sig især til lærere i folkeskolen, der gerne vil opdage flere muligheder i keramikværkstedet. 

 

Tryk på billedet for mere info

billedkunst, kursus

SKAB KUNST MED DIT KAMERA

FOR BILLEDKUNSTLÆRERE

Periode: 7. februar

 

Lær at bruge mobiltelefonen eller et spejlreflekskamera i undervisningen i billedkunst. Vi gennemgår konkrete opgaver, som skaber motivation hos eleverne og gør dem nysgerrige på, hvad kameraet kan. 

Køb billet på knappen herunder

sykursus, kjoler

KOM PÅ KURSUS I AT SY

Periode: 10. november 2018

 

Lær at rette et mønster til og få hjælp til at sy din egen kjole i jerseystof af en skrædder med uddannelse i modelkonstruktion og design.

kajak, kursus, efterskole, havkajak, ipp2

BLIV SIKKER I HAVKAJAK

Periode: 11.-12. maj 2019

 

Dette kursus er for voksne og unge, som er begyndere eller letøvede havkajakroere, der vil tage IPP2 bevis. Dette er kurset alle kajakroere anbefaler, inden man begiver sig alene ud på vandet.