DELTAG I KURSER ELLER LEJ VORES LOKALER

 

På Himmerlands Ungdomsskole tilbyder vi mere end undervisning til efterskoleelever. Har du brug for at leje et lokale eller måske en hal, så har vi faciliteterne til dit arrangement. Derudover udbyder efterskolen kurser i alt fra at lave keramik til kajaktræning.

 

Herunder kan du finde et udbud af vores kurser. Har du en ide til et kursus, vi burde afholde, så skriv endelig til vores camp- og kursuskoordinator Sara Græsborg på sg@h-u.dk

keramik, kursus, aftenhold

LAV KERAMIK PÅ AFTENHOLD

EFTERÅRSHOLD

Periode: 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4 og 10/4

Værkstedet er åbent kl. 17-22

 

Kom og vær med til at sætte dit eget personlige præg og oplev, hvor nemt det er at komme i gang med at lave dine egne kreationer. Keramikkurset henvender sig til alle, der har lyst til at udfolde sine kreative evner i ler. 

 

Tryk på billedet for flere informationer

Køb billet på knappen herunder

billedkunst, kursus

SKAB KUNST MED DIT KAMERA

FOR BILLEDKUNSTLÆRERE

Periode: 7. februar

 

Lær at bruge mobiltelefonen eller et spejlreflekskamera i undervisningen i billedkunst. Vi gennemgår konkrete opgaver, som skaber motivation hos eleverne og gør dem nysgerrige på, hvad kameraet kan. 

Køb billet på knappen herunder

kajak, kursus, efterskole, havkajak, ipp2

BLIV SIKKER I HAVKAJAK

Periode: 11.-12. maj 2019

 

Dette kursus er for voksne og unge, som er begyndere eller letøvede havkajakroere, der vil tage IPP2 bevis. Dette er kurset alle kajakroere anbefaler, inden man begiver sig alene ud på vandet.

konfirmand, kage

LAV DIN EGEN KONFIRMANDKAGE

KAGEKURSUS

Periode: Første dato er den 11. december 2018.

Tag dine forældre med og lær at lave en konfirmandkage, der får mundvigen til at løbe i vand. Underviseren er Sara Græsborg, der har deltaget i det store TV-program om kager.

 

Tryk på billedet for flere informationer

Køb billet på knappen herunder