fbpx
Himmerlands Ungdomsskole i Wien

JOBOPSLAG

Da vores underviser i matematik, engelsk og fysik/kemi har fået et jobtilbud, hun ikke kan afslå, søger vi til en fast stilling en lærer, som kan varetage et eller flere af disse fag med start den 1/11 eller hurtigst muligt derefter. Kan man derudover byde ind på skolens fællesfag, sang og gymnastik, er det en fordel, men ikke et krav. Med til stillingen hører hele efterskolepakken, herunder planlægningsopgaver, kontaktlærerfunktionen og at have weekend- og aftenvagter.

Himmerlands Ungdomsskole er en Grundtvigsk efterskole fra 1920, som tilbyder en bred vifte af fag, der fordeler sig under overskriften “Idræt og kreativitet”. Med høje timetal i vores profilfag, store faglige ambitioner og fleksibel fagstruktur, prioriterer vi efterskolen som et sted at afprøve og lære om verden og sig selv i sociale og faglige fællesskaber. Vi møder eleverne med hver enkelts udvikling i forhold til fællesskabet for øje.  

Vi er en skole med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor traditionelle efterskoleværdier og skoleudvikling går hånd i hånd. Der er korte beslutningsveje, et højt aktivitetsniveau med blandt andet to årlige rejser og mulighed for som medarbejder at gøre sin indflydelse gældende.

Vi ser meget frem til at byde en ny kollega velkommen. Kom meget gerne på besøg til en rundvisning af to af skolens elever, eller ring for at høre mere.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning og relevante bilag sendes i samlet PDF til forstander Jesper Laubjerg på jl@h-u.dk med emnet “Ansøgning” senest onsdag den 26. september kl. 10.

Samtaler forventes afholdt torsdag den 27. september fra kl 15.

 

Himmerlands Ungdomsskole
Elevvej 10
9600 Aars
Telefon: 98664060