fbpx
hu_symbol_grey

Vil du gerne være fit og få din krop i balance?

Profilfaget fitness er et fag for dig, som enten er vant til at gå i fitnesscenter, eller som har lyst til at prøve kræfter med det

 

Fitness og sundhed er for alle – trænet som utrænet! I god form eller ej! Undervisningen er en blanding af teori og praksis, som kommer til at foregå i vores fitnesscenter, salen og i klasseværelset.

Kan du godt lide at få pulsen op, og er du samtidig bevidst om din kost. På HU kan du gå til fitness, hvor du bliver udfordret med løb, styrketræning, step, spinning osv. Mia vil hjælpe dig til at blive fit gennem kost og motion. Få lagt et trænings og kostprogram, så du kan nå dine mål med dine kammerater.

Du lærer at arbejde med

  • Hvordan man træner i fitnessmaskiner
  • At komme i form. Vi laver udholdenhedstræninger og tests
  • At få opbygget muskler. Vi skal også arbejde med styrke.
  • Hvordan man laver kostplaner og træningsplaner
  • At træne uden at overbelaste og få skader

”Jeg synes det gik skide godt. Jeg fik trænet meget og løbet mange ture – så nu er jeg i hvert fald trænet!”

Stella, 16 år

Jeg hedder Mia Mejlby Sørensen, og jeg underviser bla. i Fitness. I mine aktive timer har jeg fokus på sved på panden – hvis man ikke har brug for et bad bagefter, så har man ikke givet sig 100 %!

Jeg elsker at være aktiv og dyrker både løb, styrketræning, holdfitness og gymnastik. Jeg er efterhånden en erfaren gymnast, da jeg har gået til gymnastik, siden jeg kunne gå. Derudover har jeg undervist, siden jeg var 10 år.

 

Jeg nyder at være lærer på efterskolen. HU er generelt bare et dejligt sted at være. Jeg elsker, at man som medarbejder har en del medbestemmelse og mulighed for næsten alt, hvad man finder på.

 

Har du spørgsmål til fitness, så send Mia en mail på ms@h-u.dk