OPLEV FÆLLESSKABET
EFTERSKOLE

KLAR TIL ET ÅR PÅ EFTERSKOLE? JA? SEMI? NAAA? HER ER LIDT PRAKTISK INFO

Skoleåret starter i midten af august med et åbningsmøde for forældre og elever. Ankomst er mellem klokken 14 og 15, hvor det helt store spørgsmål besvares: HVEM SKAL JEG BO MED?

De første 14 dage af skoleåret holder vi et intro-forløb, som består af en blanding af sociale aktiviteter, hvor vi lærer hinanden at kende. Der er også undervisning og introduktion til de forskellige fag, der afvikles prøver/tests i dansk, engelsk og matematik for at kunne lave den rigtige niveaudeling. Det er også i introforløbet, at profilfag og valgfag introduceres og vælges.

Ved skolestart får forældre en kalender med oversigt over årets arrangementer, ferier og andre relevante oplysninger – så man også har mulighed for at følge med derhjemme.

Da skolen ikke har traditionelle klassetrin, men i stedet niveaudeling, er der som hovedregel ikke nogen begrænsninger på de enkelte årgange. Fordelingen er normalt 1/3 9. klasse og 2/3 10. klasse.

Nedenstående er links direkte til indmeldingsformularer for de forskellige skoleår. Du skal udfylde dem, så vi kan håndtere dine data korrekt. Hvis der er problemer, er du meget velkommen til at skrive på info@h-u.dk eller at ringe på 98664060

Herunder kan du skrive dig op til en plads på efterskolen

Bliv elev 2021/2022
Bliv elev 2022/2023
Bliv elev 2023/2024
Bliv elev 2024/2025
Bliv elev 2025/2026
Bliv elev 2026/2027

Du har mulighed for at blive klogere på dine interesser. Du har tid til at finde din egen identitet og fordybe dig i dine fag. OG så er der alle de vilde fede rejser med dine kammerater.

KRISTIAN, ELEV PÅ HU

Efterskole er det mest fantastiske sted. Det bliver dit hjem, hvor alle dine venner bor. Derfor er der altid nogen, man kan gå til og hygge sig med, når man har fri.

NIKOLINE, ELEV PÅ HU

Der er plads til at være den, man er. Man kommer til at bo med andre et helt år, og det er både hårdt og sjovt. For eksempel er min roomie og jeg nok ikke de bedste til at gøre rent.

JONAS, ELEV PÅ HU

RESERVER DIN PLADS PÅ HIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE

Herunder kan du læse om efterskolen på efterskoleforeningens hjemmeside. Du kan også tjekke, om der er ledige pladser

Adresse

HIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE

  • Elevvej 10, 9600 Aars

  • Tlf: 98664060

  • E-mail: info@h-u.dk

Kontakt os

[contact-form-7 id="5" title="Kontaktformular"]