Sommercamp 2022

Prøv efterskolelivet mandag til fredag i uge 26.

Vi byder velkommen til 5 dages camp for unge i 6-8. klasse, som har lyst til at prøve efterskolelivet eller bare har lyst til en fed uges sommerferie på Himmerlands Ungdomsskole. Det bliver 5 dage fyldt med aktivitet.

En sommercamp er som opstarten på et efterskole-år fyldt med en masse fællesaktiviteter, som ryster jer sammen og giver jer en masse gode grin. Der er ingen boglig undervisning, men ud over alle aktiviteterne er der smagsprøver på skolens mange forskellige fag inden for idræt og kreativitet.

Ved tilmeldingen tilkendegiver du, hvilke fag du interesserer dig mest for, så vi kan lærer dig lidt at kende, inden du kommer.

Vi laver gangaktiviteter og tilbyder forskellige sjove aktiviteter om aftenen – ligesom i en almindelig efterskoleuge. 

Oplev ganglivet 

Vi indkvarterer jer, så I bor på gang med nogen på jeres egen alder. Du kommer til at lave aktiviteter med din gang og opleve gangfællesskabet på en efterskole. På efterskolen har vi flest 2-mandsværelser, men også enkelte 3- og 4-mandsværelser. 

Hvis du tilmelder dig sammen med en kammerat, kan du skrive, at I gerne vil bo sammen, hvis I altså vil det. Dette gøres i tilmeldingen. 

Transport

I normale uger har vi en efterskolebus, som er nem at tage for eleverne, men da der er ferie kan vi tilbyde følgende: Der går busser til Haubro, men ikke så tit. Vi kan hente dig ved bussen i Aars eller Farsø evt. toget i Hobro, hvis det passer rigtig dårlig med busforbindelserne. Vi skriver ud til deltagerne i god til og forhøre os om kørselsbehov. 

Pris: 1680 kr. inkl. undervisningsmaterialer, mad og lækker camp t-shirt. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til skolens kontor mellem 8-15:30 på telefon 98664060

Køb billet

HVAD SIGER ELEVERNE?

Få et indblik i efterskoleverdenen tre dage på efterskole. Du kommer til at møde nye mennesker og måske kan du ikke lade være med at melde dig ind ligesom mange andre fra videoen

NYE FÆLLESSKABER

Hyg dig sammen med andre, mens du afprøver et udvalg af efterskolens mange profilfag. Vi laver sjove og skæve aktiviteter sammen, og du kommer til at lære en masse at kende på værelset, gangen og i dine profilfag

NYE FÆLLESSKABER

Hyg dig sammen med andre, mens du afprøver et udvalg af efterskolens mange profilfag. Vi laver sjove og skæve aktiviteter sammen, og du kommer til at lære en masse at kende på værelset, gangen og i dine profilfag