fbpx

OPLEV STEMNINGEN PÅ VORES TO CAMPS

DU KAN TILMELDE DIG EFTERSKOLECAMPS I SOMMERFERIEN OG I EFTERÅRSFERIEN

LÆS MERE OM DE TO CAMPS HERUNDER

Efterskolecamp, camp, efterskole, konfirmation

EFTERÅRSFERIEN: Prøv efterskolelivet i tre dage

På Himmerlands Ungdomsskole kan du afprøve efterskolelivet. Nogle gange i løbet af året åbner vi skolen for elever i alderen mellem 11-15 år, der kan bo og deltage i undervisningen på efterskolen. Valget af profilfag varierer, men ofte er især madkunst, foto, film, kreativitet og idræt fag, der bliver tilbudt.

 

For øjeblikket arrangerer vi efterskolecamp i efterårsferien og i begyndelsen af sommerferien fra 2019. Giv os gerne et kald for at høre om de aktuelle tilbud eller læs med i folderen. Du kan kontakte vores campkoordinator Sara Græsborg via vores sekretær på 9866 4060.

konfirmandcamp, camp, efterskole
floorball, efterskole, camp

SOMMERFERIEN: Kom på floorballcamp

(AFHOLDT vi vender tilbage med nyt program i 2019)

Er du mellem 11-15 år har du nu chancen for at skabe nye venskaber, når der over tre dage er floorballcamp på Himmerlands Ungdomsskole. Campen finder sted d. 7.-9. august, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Med i prisen er overnatning og forplejning. 

 

Giv os gerne et kald for at høre om de aktuelle tilbud eller læs med i folderen, som du kan finde her. Du kan kontakte vores campkoordinator Sara Græsborg via vores sekretær på 9866 4060.

HØR HVAD DRENGENE SYNES OM EFTERSKOLELIVET