sommercamp, efterskole, dans, friluftsliv, e-sport
KØB BILLET

PRØV EFTERSKOLELIVET
Vi byder velkommen til 5 dages sommercamp for unge, der går i 6-8. kl., som har lyst til en masse aktiviteter og nye venskaber. I løbet af dagene vil der være fællesaktiviteter, som ryster gruppen sammen og giver en masse gode grin. Alle skal vælge et profilfag, som de vil få ca. 10 timers undervisning i. Derudover er der valgfag, fællesaktiviteter, “OL-dag” og frivillige aktiviteter.

SAMMENSÆT DIT EGET SKEMA
På Himmerlands Ungdomsskole vælger eleverne valgfag og profilfag 3 gange og kan derfor nå at prøve 12 fag på et år. Så mange når du ikke 🙂 Valgfag kan være fodbold, styrketræning, foto, fitness badminton, tegning, bagning, basket, rulleski og meget andet.  Det er fag du først skal vælge, når du kommer.

Ved tilmeldingen skriver du, hvad du interesserer dig for, så vi ved lidt om dig på forhånd. Måske kan vi lave et valgfag i lige det du brænder allermest for.  Du vil helt sikkert komme til at få fag, du kender til i forvejen, men også prøve nye – Ligesom en rigtig efterskoleelev.  

Fællesaktiviteter er sjove stafetter, glidebane, sjove løb, teambuilding, gangdyster osv.

PROFILFAG – 8 MULIGHEDER
Du skal ved tilmelding vælge et af følgende profilfag:

Musik: Musik er for dig som gerne vil spille på et eller flere instrumenter eller synge i et band. Skolens musiklærere er klar til at få musiklokalet til at svinge og rocke og du kan også selv få indflydelse på hvad I skal spille sammen.

E-sport: Skolen har 20 maskiner klar til bl. a. CS:GO og LoL. Efterskolens instruktør er Casper, som også er træner for AaB Esports Elite hold i LoL. Han ved hvad det kræver, både i og uden for spillet, for at blive dygtig og vil undervise med udgangspunkt i hvad du kan, og hvor du kan forbedre dig, så du bliver individuelt bedre, men også en bedre teamplayer.

Friluftsliv: Det kan være klatring, kajak, bålmad, rulleski og div. udfordringer, og sjove aktiviteter lavet af Kenneth: skolens egen friluftsvejleder samt bl.a. klatre- og kajakinstruktør.

Dans: Der skal danses på livet løs med træk fra forskellige dansegenrer som Hip Hop, House og Moderne. Anne Laura og Trine har arbejdet som danse- og gymnastiklærere på efterskoler i flere år og er ansvarlige for pigegymnastikken og dans på efterskolen.

Floorball: Floorball er for dig som vil have pulsen helt i vejret og lære spillet som dine forældre sikkert vil kalde hockey. Du kan været øvet floorballspiller eller helt ny – der er plads til alle. Vi har udstyret, og Jakob, der er træner i Haubro Tigers samt efterskolens floorballlærer, er klar til at undervise dig. 

Kunst: Vi skal tegne, male og være kreative. Du vil få nogle udfordringer og modtage undervisning af efterskolens kunstlærer.

Madkunst: Madlavning og kagebagning. Emil og bagedyst Sara, som begge er lærere på skolen underviser bl.a  madlavning fra forskellige lande og teenagermad. Vi skal selvfølgelig også lave kager til den store guldmedalje.

Golf: Pro. træneren Allan fra Års golfklub underviser. I bliver kørt til golfbanen i Års og der bliver også mulighed for at tage på en tur til en anden golfbane i Himmerland. 

INDKVARTERING
Ligesom på efterskolen, vil du få 1-3 værelseskammerater og blive en del af en gang. Vi har pige -og drengegange og man bliver indkvarteret med nogle på samme alder. Du kan godt ønske at bo med en ven hjemmefra – du skal blot skrive det i tilmeldingen.

TILMELDING
Tilmelding sker via linket på skolens hjemmeside. Prisen er 1580 kr. inkl. mad, aktiviteter og camp t-shirt. Tilmelding senest søndag den 4. Juni. Hvis du eller dine forældre har nogle spørgsmål, kan skolen kontaktes på telefon 98 66 40 60. Når vi nærmer os, vil du modtage endeligt program og huskeliste.

HVAD SIGER ELEVERNE?

Få et indblik i efterskoleverdenen tre dage på efterskole. Du kommer til at møde nye mennesker og måske kan du ikke lade være med at melde dig ind ligesom mange andre fra videoen

NYE FÆLLESSKABER

Hyg dig sammen med andre, mens du afprøver et udvalg af efterskolens mange profilfag. Vi laver sjove og skæve aktiviteter sammen, og du kommer til at lære en masse at kende på værelset, gangen og i dine profilfag

NYE FÆLLESSKABER

Hyg dig sammen med andre, mens du afprøver et udvalg af efterskolens mange profilfag. Vi laver sjove og skæve aktiviteter sammen, og du kommer til at lære en masse at kende på værelset, gangen og i dine profilfag

PROFILFAG

Du kan prøve profilfag, der er kreative og aktive. Det er dig selv, der vælger. Hvad er du til? I videoen kan du se nogle af de ting, som spiludvikling har arbejdet med