camp efterskole profilfag valgfag

Camp aflyst i efterårsferien – Vi vender tilbage i foråret

Efterårscamp 2020

Vi byder velkommen til 5 dages camp for unge, der går i 6-9. klasse og som har lyst til at prøve efterskolelivet på Himmerlands Ungdomsskole. Du er også meget velkommen, hvis du bare har lyst til en aktiv efterårsferie sammen med andre unge mennesker og har lyst til at få nye venskaber.  Det bliver 5 dage fyldt med aktivitet.

Der vil selvfølgelig være en masse fællesaktiviteter, som ryster alle deltagerne sammen og giver jer en masse gode grin. Alle kommer til at prøve 3 af skolens profilfag og en masse valgfag. Skolens profilfag kan ses på hjemmesiden. Vi kommer ikke til at kunne tilbyde dem alle – men mange af dem. Valgfag kan være alt lige fra forskellige sportsgrene til rulleski, kortspil, tegning, halloweenbagning, foto og andre kreative fag. Ved tilmeldingen tilkendegiver du, hvilke fag du interesserer dig mest for, og så sammensætter vi skemaet, så man får mulighed for at prøve mest muligt af det, du er nysgerrig på. Vi laver gangaktiviteter og tilbyder forskellige aktiviteter om aftenen – ligesom på en almindelig efterskole. 

Oplev ganglivet – bo med jævnaldrende

Vi indkvarterer jer, så I bor på gang med nogen på jeres egen alder. Du kommer til at lave aktiviteter med din gang og opleve gangfællesskabet på en efterskole. På efterskolen har vi flest 2-mandsværelser, men også enkelte 3- og 4-mandsværelser. 

Hvis du tilmelder dig sammen med en kammerat, kan du skrive, at I gerne vil bo sammen, hvis I altså vil det. Dette gøres i tilmeldingen. 

Transport:

I normale uger har vi en efterskolebus, som er nem at tage for eleverne, men da der er ferie kan vi tilbyde følgende: Der går busser til Haubro, men ikke så tit. Vi kan hente dig ved bussen i Aars eller Farsø evt. toget i Hobro, hvis det passer rigtig dårlig med busforbindelserne. Når vi kender efterårets køreplaner, kan vi skrive mere om det. 

Pris: 1.580 kr. inkl. undervisningsmaterialer, mad og lækker camp t-shirt.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til skolens kontor mellem 8-15:30 på telefon 98664060

HVAD SIGER ELEVERNE?

Få et indblik i efterskoleverdenen tre dage på efterskole. Du kommer til at møde nye mennesker og måske kan du ikke lade være med at melde dig ind ligesom mange andre fra videoen

NYE FÆLLESSKABER

Hyg dig sammen med andre, mens du afprøver et udvalg af efterskolens mange profilfag. Vi laver sjove og skæve aktiviteter sammen, og du kommer til at lære en masse at kende på værelset, gangen og i dine profilfag

NYE FÆLLESSKABER

Hyg dig sammen med andre, mens du afprøver et udvalg af efterskolens mange profilfag. Vi laver sjove og skæve aktiviteter sammen, og du kommer til at lære en masse at kende på værelset, gangen og i dine profilfag