OPLEV STEMNINGEN PÅ VORES TO CAMPS

DU KAN TILMELDE DIG EFTERSKOLECAMPS I SOMMERFERIEN OG I EFTERÅRSFERIEN

LÆS MERE OM DE TO CAMPS HERUNDER

SOMMERCAMP

Kom på efterskole i sommerferien og mød nye venner og veninder. Vi er vært for nogle fede dage, hvor du prøver at leve sammen med andre, have fag og fritid på en efterskole. Du kan læse meget mere om dette års program på de fire slides herunder.

KERAMIKWEEKEND

Har du lyst til at være kreativ og skabe forskellige ting i ler er dette et weekendkursus for dig. Du behøver ikke have erfaring i forvejen, for du vil  lære forskellige teknikker i løbet af weekenden.
 
På weekendkurset vil du som nævnt lære forskellige måder at arbejde med ler på, og du vil få mulighed for at dekorere dine ting. Da kurset foregår i november er det oplagt, at vi laver ting, der kan bruges til jul for eksempel julepynt og ting til fyrfadslys. Der skal også laves julegaver. Du vil både få mulighed for at lave noget, som kan bruges til noget og arbejde skulpturelt.
 
Da det tager noget tid for leret at blive tørt nok til brænding, kan du først få dine ting med hjem på et senere tidspunkt.
 
Underviseren: Jeg hedder Randi og er underviser på HU i billedkunst, keramik, dansk og tekstil og design.

Program:

Lørdag
 
10:00 Velkomst og intro til det at arbejde med ler
12:00 Frokost 
12:30 Undervisning
14:30 Eftermiddagsmad med HU eleverne. 
14:45 Undervisning
16:00 tak for i dag 
 
Hvis din mor er med på kjolesyningskurset kan du sagtens blive. Vi sætter film på det store TV og aftensmaden bliver sammen med dem fra kjolesyningskurset. 
Søndag
 
10:00 Undervisning – Intro til dekoration og glasur 
12:00 Frokost
12:30 Undervisning – Dekoration, glasur 
14:30 Eftermiddagsmad med HU eleverne
14:45 Undervisning – Afslutning
15:45 Forældre må komme og se, hvad der er lavet. Bagefter rydder vi op
16:00 Tak for denne gang
 

OBS: Medbring selv frokost

Efterskolecamp, camp, efterskole, konfirmation

EFTERÅRSFERIEN: Prøv efterskolelivet i tre dage

Sidste tilmelding 3. oktober – Er deadlinen overskredet så ring på 60892634, så finder vi en løsning

På Himmerlands Ungdomsskole kan du afprøve efterskolelivet. Nogle gange i løbet af året åbner vi skolen for elever i alderen mellem 11-15 år, der kan bo og deltage i undervisningen på efterskolen. Valget af profilfag varierer, men ofte er især madkunst, foto, film, kreativitet og idræt fag, der bliver tilbudt.

 

For øjeblikket arrangerer vi efterskolecamp i efterårsferien og i begyndelsen af sommerferien fra 2019. Giv os gerne et kald for at høre om de aktuelle tilbud eller læs med i folderen. Du kan kontakte vores campkoordinator Sara Græsborg via vores sekretær på 9866 4060.

konfirmandcamp, camp, efterskole

HØR HVAD DRENGENE SYNES OM EFTERSKOLELIVET