Efterskole med E-Sport – Du bliver en del af holdet

Elsker du esport? Det er fedt at fordybe sig i en verden af mechanics, taktikker, sammenhold og snørklede maps, som udfordrer dig og dit team. Vil du blive en endnu bedre spiller? På den nye efterskole med esport sætter vi spillet i centrum, så du får lov til at udvikle dig både individuelt og som en aktiv teamplayer.

Vi har det nyeste udstyr

Er du en aktiv gamer? Uanset om du har meget eller lidt erfaring med esport, sætter vi en stor ære i at stille det bedste og nyeste udstyr til rådighed for dig.
I 2019 gik vi live, hvor vi dedikerede en række lokaler udelukkende til esport, så vores efterskole gik med forrest for at understøtte og udvikle den spændende sport.
Vi stiller 20 maskiner til rådighed, så er der rig mulighed for, at du kan fordybe dig i teknikken og udvikle dig som spiller.

Er du klar til konkurrencer?

Den stigende interesse for esport har sat gang i de professionelle konkurrencer. Er du klar til at tage kampen op mod andre teams? Vi ruster dig til konkurrencer. I vores esportlokaler kan fire hold konkurrere samtidigt, og vores computere er på niveau med de maskiner, de professionelle bruger.

Følger du med på Twitch og hltv? Det er udstyrsniveauet, du skal forvente, når du tager på efterskole med esport.

Du bliver mødt af erfarne trænere

Vil du udvikle dig som spiller, er det oplagt at søge ind på vores efterskole med esport. Spiller du CS:GO, Fortnite eller League of Legends? Vi tilbyder erfaring inden for mange spil, så du er garanteret engageret træning uanset, hvilket spil du drømmer om at fordybe dig i.

Vores trænere har mange års erfaring med esport, og som tidligere elitespillere ved de, hvad det kræver at tage dig til next level.

Vil du finjustere din tekniske viden, eller er det nu, der skal fokuseres på din personlige udvikling? Du vælger selv, hvilken vej du vil gå! Vores trænere støtter din personlige rejse og guider dig på vej, så du når målet.

Hvad enten du har lyst til at udvikle dig som teamplayer, hvor holdet arbejder benhårdt sammen, eller du har brug for at fordybe dig i dit personlige spil, står vi klar med den viden, du får brug for.

Tag 10. klasse på en efterskole med esport

Har du afsluttet 9. klasse? Vi tilbyder træning i esport til dig, som skal afslutte 9. klasse. Har du lyst til et ekstra år, inden du fortsætter med din uddannelse, kan du selvfølgelig også tage 10. klasse her hos os.

Vil du ikke gå all in? For dig, der synes, spil er spændende, men som ikke vil bruge fuld tid på esport, tilbyder vi en unik mulighed.

For alle elever i 10. klasse er det et tilbud at vælge esport som valgfag sideløbende med profilfaget.

Er du klar til 2 timers træning om ugen? Der er public play, scrims og personlig evaluering på programmet hver uge, når du tager valgfaget. Er du en teamplayer, er det et oplagt valg. Her foregår al træning nemlig på hold, så du indgår som en naturlig og vigtig player i teamet.

Tag på efterskole og oplev sammenholdet

Du kommer ikke til at gemme dig bag en skærm, når du tager på efterskole med esport. Her bliver du hurtigt en aktiv del af hverdagen med de andre elever, og allerede fra første dag vil du opleve, hvordan sammenholdet spiller en vigtig rolle.

Er du en teamplayer? Vi lægger stor vægt på holdundervisning, selvom du selvfølgelig også modtager personlig evaluering før, under og efter træningen.

På vores efterskole følges din individuelle udvikling af en aktiv holdånd.

Vær med til at udvikle esport

Vi har etableret vores esportslokaler med tanke på, at de skal bruges. Derfor synes vi, det er fedt, hvis du selv tager teten!

Vil du arrangere et LAN-party med efterskolekammeraterne?
Der er mange muligheder for at finde på arrangementer i weekenderne, ligesom vi selvfølgelig også bakker op om dine idéer, hvis du drømmer om at stå i spidsen for en større eller mindre turnering.

Vi har esport på programmet

Det er ikke kun dig, der har esport som profilfag, vi åbner dørene til gaminglokalerne for. Har du lyst til at spille med kammeraterne? Når du har fri, kan du altid booke en træningstid og sætte dig bag skærmen til et par timers online spil.

For os er det vigtigt, du ved, esport er en holdsport. Derfor er vores lokaler indrettet, så du ikke kan gemme dig bag skærmen, men i stedet får lov at lyse op som en vigtig spiller i fællesskabet.