E-SPORT

Dyrk E-sport på efterskole. Det spritnye e-sportslokale gik i efteråret 2019 live. Der er opstillet 20 maskiner i et lokale i hallen, og meningen er at fire hold skal kunne konkurrere samtidigt. Maskinerne blev første gang brugt til Copenhagen Games, hvorefter HU købte dem. De er dermed på niveau med alt du ser fra de store turneringer på hltv og Twitch.

Casper, som også er træner for AaB E-sport står for profilfaget. Han er selv tidligere elitespiller i League of Legends, men forestår også gerne træning i CS:GO. Erfaringen er så bred, at han heller ikke er bange for at tage andre spil op. Vi har fast på alle maskiner CS:GO, League of Legends og Fortnite, men kommer til at udvide den faste pakke hen ad vejen. Vi kan se, at Apex og DOTA2 kunne være muligheder til den faste pakke.

For 10-klasses elever er det også muligt at have esport, som et mindre valgfag 2 timer om ugen. Der er det Jesper, der står for det, og derfor er det mere lagt an på almindelige scrims og public play. Altid i hold og med evalueringer.