Mærk rytmerne på en efterskole med dans

Er du vild med at bevæge dig i takt til musikken, og kan du næsten ikke stå stille, når de første toner strømmer ud af højttalerne? Vores efterskole giver dig mulighed for at tage dans som profilfag, så hverdagen bliver fyldt med rytmiske bevægelser, hurtige hiphop-moves og klassiske steps.

Tag på efterskole med dans

Er du en danseglad type, der elsker at bevæge dig til både bløde beats og hårde rytmer? Der bliver rig mulighed for at løsne op i kroppen og danse til musikken, når du vælger et profilfag med dans på vores efterskole.

Du behøver ikke have den store erfaring på dansegulvet. Hos os kan både nybegynderen danse med, men selvfølgelig kan dig, der gerne vil udfordres i dansen også være en del af holdet. Det afgørende er, at du elsker at bevæge dig og gerne vil lære nye moves.

DANS – ABBA

‘You can dance, You can jive – Having the time of your life’. Eleverne på profilfaget dans performer til musik af ABBA

DANS – ABBA

‘You can dance, You can jive – Having the time of your life’. Eleverne på profilfaget dans performer til musik af ABBA

Dans – Disney

Eleverne performer til Disney foran Stavn ved det nye springvand og kirsebærtræet. Hvilken Disneysang kunne du godt tænke dig at danse til lige nu?

Dans – Disney

Eleverne performer til Disney foran Stavn ved det nye springvand og kirsebærtræet. Hvilken Disneysang kunne du godt tænke dig at danse til lige nu?

DANS – HIGH SCHOOL MUSICAL

Pigerne danser til high school musical

DANS – HIGH SCHOOL MUSICAL

Pigerne danser til high school musical

Er du klar til at danse?

Step, breakdance, vals eller noget helt fjerde? Der findes uendeligt mange former for dans, og måske har du allerede taget de første trin i nogle af genrerne. Når du søger ind på en efterskole med dans, får du lov til at dykke ned i alle teknikkerne og lære dansene at kende helt fra grunden.

I træningen bliver du præsenteret for mange forskellige danseteknikker. Er du klar til at prøve noget nyt? Der er både populære og ukendte moves på skemaet, når du danser med os på efterskolen. Wacking og floor work hører til blandt de moderne danseformer, men der bliver også tid til at bevæge sig til klassisk hiphop og house.

Vi gør dig til en dygtig danser

Har du allerede lidt erfaring med dans? Udholdenhed, styrke, smidighed og teknik følges tæt i dansen. Det er vi meget bevidste om i undervisningen, og derfor er der selvfølgelig et naturligt fokus på netop det i træningen.

På den måde mener vi, du får de bedste betingelser for at folde dig ud til musikken. Vi vil gerne gøre dig til en endnu bedre danser, end du allerede er – er du klar?

Mød de engagerede trænere

Har du danset i mange år? Uanset, hvor hjemmevant du føler dig på gulvet, er et år på vores efterskole med dans noget for dig. Vores erfarne og engagerede undervisere møder dig på det niveau, du er på, og træningen tilpasses derfor løbende til dit dansestadie.

Vil du udfordre dig selv med krævende koreografier? Som en naturlig del af undervisningen præsenteres du for koreografier, der udfordrer din teknik og rytmik. Det giver dig mulighed for at udvikle dig som danser og prøve kræfter med spændende danseformer, du måske endnu ikke har prøvet.

Er du klar til at prøve noget nyt? Vores undervisere møder altid op med nye idéer til trin og koreografier, så du altid kan se frem til at lære nye moves, hvad enten du drømmer om at folde dig ud i en solodans eller et tæt parløb.

Lær at udtrykke dig i dansen

Luk øjnene, tag en dyb indånding, lyt til musikken og slå dig løs. Dans handler om at udtrykke sig gennem musikken. Når de sprøde rytmer bølger gennem hallen, er gulvet dit, og det er din chance for at slippe de indre følelser løs.

Det er både hårdt, udfordrende og hamrende sjovt at danse – og du bestemmer selv, hvilket tempo, som passer dig. Vil du have sved på panden? Du vil hurtigt opdage, at dans gør dig bevidst om den måde, du bruger kroppen på.

Hos os får du personlig feedback

Bevægelser, muskler, smidighed og hurtighed spiller alt sammen ind og er med til at forme dig som danser. Har du brug for personlig evaluering? Du bliver kun den bedste danser, hvis træningen tilpasses dig. Derfor er det vigtigt for os, at du får den feedback, du har brug for.

Trænerne giver dig selvfølgelig personlig sparring hele året, og både under og efter dansetimerne får du gode råd til, hvordan du forbedrer din danseteknik.

Du vil derfor opleve, at træningen i stor udstrækning tilpasses dig – også selvom, du er en del af et større dansehold.

Vi ses på dansegulvet

Er du solist? Der er stor forskel på, om du gerne vil udtrykke dig som solodanser eller drømmer om at danse med en partner.

Det tætte parløb med en anden danser giver dig nogle helt andre muligheder. Pludselig skal du ikke kun tænke på dine egne bevægelser, men må også være opmærksom på, hvordan din partner roterer på gulvet.

På vores efterskole med dans kommer du til at prøve både solodans og pardans, men uanset hvilken form du foretrækker, udfordrer vi dig på dansegulvet.