EFTERSKOLERNES dag 2018

Efterskolernes Dag d. 30. september kl. 12-17

Trænger du til at finde dig selv, og har du mod på at bryde grænser? Er du klar på at blive en del af et fællesskab og komme over Atlanten og til en storby i Europa med nye venner og veninder?

Den 30. september kan du få en rundvisning på vores efterskole af vores elever og få klarhed over, hvad du kan få ud af et år på en efterskole med kreativitet og idræt i fokus. Bagefter inviterer vi til en snak med en af vores medarbejdere, der blandt andet kan fortælle dig om vores 18 forskellige profilfag.

Det kan være vanskeligt at beslutte, hvad man interesserer sig for. Af den grund vælger eleverne på Himmerlands Ungdomsskole to profilfag af gangen i hver periode. Det betyder, at du kan prøve op til seks forskellige profilfag, hvis du udfordrer dig selv med nye profilfag i de tre perioder i løbet af året. Mulighederne er mange, og det er op til dig selv, hvad du vil beskæftige dig med.

Et år på efterskole er en god måde at udfordre sig selv på – både gennem undervisning og gennem nye sociale fællesskaber. På vores efterskole vægter vi det faglige højt, men det fungerer først, hvis det sociale liv er godt. Derfor bruger vi mange kræfter på at skabe relationer mellem eleverne.


Har du mod på at høre mere om et år på efterskole i 9. eller 10. klassetrin, håber vi på at se dig til efterskolernes dag. Har du ikke mulighed for at besøge os på dagen, kan du booke et forbesøg eller komme til en af vores seks besøgsdage.

Datoer for besøgsdage i skoleåret 2018/2019

12. september

22. november

4. februar

6. marts

11. april

8. maj