EFTERSKOLERNES AFTEN, HIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE, efterskole, åbent hus, velkommen

Efterskolernes Aften d. 9. januar kl. 18-21 2019

Trænger du til at finde dig selv, og har du mod på at bryde grænser? Er du klar på at blive en del af et fællesskab, rejse over Atlanten og til en storby i Europa med nye venner og veninder?

Vi byder velkommen til Efterskolernes Aften onsdag d. 9. januar kl. 18-21 i 2019. Kom forbi til en snak om efterskolelivet og vores mange forskellige profilfag, der spænder meget bredt fra vinterfriluftsliv til spiludvikling, kunst og dans. Vi er stolte af vores 18 forskellige profilfag, og vi vil meget gerne fortælle og svare på spørgsmål både lærere og elever fra fagene. 

Du kan selvfølgelig også spørge ind til alt andet omkring vores efterskole fra rejser, fritid, venskaber og arrangementer. Aftenen begynder med en rundvisning, hvor eleverne vil vise jer vores efterskole. Der vil være mulighed for at melde sig ind på denne aften. Vi har fortsat ledige pladser til næste skoleår.

Har du spørgsmål til Efterskolernes Aften, må du meget gerne sende en mail til info@h-u.dk eller ringe på 9866 4060.

Har du mod på at høre mere om et år på efterskole i 9. eller 10. klassetrin, håber vi på at se dig til efterskolernes dag. Har du ikke mulighed for at besøge os på dagen, kan du booke et forbesøg eller komme til en af vores besøgsdage.

Datoer for besøgsdage i skoleåret 2018/2019

4. februar

6. marts

11. april

8. maj